miercuri, 24 iulie 2013

Elemente esentiale pentru un site profesional


Sunt o multime de detalii de luat in calcul cand incepi crearea unui site profesional. In realitate pare doar o lista interminabila si asa si este, trebuie doar sa prioritizezi elementele importante.
Imediat ce ai terminat etapa de planificare a site-ului, incluzand structura  acestuia si cateva elemente generale de design poti sa te apuci de realizarea sau modificarea acestuia, dupa caz. In continuare iti oferim cateva elemente pe care trebuie sa le incluzi in site-ul tau
1.       Un aspect profesional. Imaginea conteaza in orice domeniu de activitate, te ajuta sa lasi o prima impresie buna si sa-ti ajuti potentialii clientii sa cumpere cu incredere produsele si serviciile tale.
2.       Interfata usor de utilizat. Pe langa design-ul original al site-ului trebuie sa alegi si o interfata cu care utilizatorii pot interactiona usor. Cand realizezi un site trebuie sa iei in considerare un vizitator mediu si sa raspunzi la cateva intrebari: la ce nivel sunt aptitudinile sale legate de navigarea online, cat de mult timp petrece online, a comandat produse online si orice alte intrebari specifice domeniului tau de activitate care crezi ca te-ar ajuta.
3.       Meniu concis. Bara de meniu este de preferat sa fie asezata in partea sus a site-ului sau intr-o zona in care este vizibila, in plus incearca sa nu pui prea multe categorii, alege produsele si serviciile principale, blog si pagina de contact, orice informatii suplimentare pot fi puse in partea de jos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu