joi, 29 noiembrie 2012

Ce pret are un proiect de web design?

Nu cred ca exista agentie care sa nu va poata spune cate mesaje a primit cu intrebari de genul: Ce pret ar avea proiectul meu de web design? Restul serviciilor incluse in pachet ramanand la latitudinea reprezentantilor agentiei, acestea pot fi uneori prea putine, posibil din dorinta agentiilor de a atrage mai multi clienti, in comparatie cu nevoile companiei sau pot fi prea multe servicii incluse, poate unele inutile, pentru a putea justifica pretul mare al pachetului.

Pentru a obtine un pret corect pentru proiectul dumneavoastra, va recomandam, ca inainte de a incepe, sa discutati fata in fata cu reprezentantii agentiei.

Inainte de intalnirea cu agentia sau agentiile pe care le-ati selectat, ar fi ideal sa va rezervati timp suficient pentru a va informa, de pe site-uri de specialitate, despre web design, ce inseamna si cat dureaza un astfel de proiect, cam ce servicii ati vrea sa fie incluse in pachet, nu trebuie sa memorati termeni de specialitate, dar este necesar sa stiti ce servicii veti primi si cat platiti pentru ele.

Pentru a avea o intalnire productiva este de preferat sa aveti in minte o structura orientativa a site-ului, cum ati dori fie aranjat, care sunt categoriile de produse si servicii, incercati sa oferiti cat mai multe informatii, cate pagini va avea site-ul si cum vor arata paginile, puteti lasa aceste detalii la latitudinea persoanei care se ocupa de web design-ul site-ului dumneavoastra.

Pretul proiectelor depinde foarte mult de complexitatea design-ului, funtionalitatile dorite, design-ul paginii principale si a paginilor de categorii si produse, numarul de pagini etc.

Pentru companiile mici si foarte mici pretul pentru un site personalizat este destul de mare, dar experienta ne-a invatat ca efectul depaseste costul, companiile pentru care am realizat web design-ul si-au dublat vanzarile intr-o perioada de cinci luni, se recomanda completarea serviciului de web design cu optimizarea continutului pentru motoarele de cautare, realizarea si aplicarea unui plan de marketing eficient etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu